Kerstins naturbilder

För livskraft genom linsen

Om mig

Jag är en hängiven amatörfotograf som startar denna fotoblogg i september år 2010. Sedan drygt tio år tillbaka har jag fotograferat digitalt och ungefär samtidigt gick jag med i Kalmar Fotoklubb.

Tidigt fastnade jag för den fascinerande makrovärlden, framförallt för träd- och buskknoppar, vilket har varit mitt favoritmotiv i flera år. Jag har genom mina vandringar lärt mig oerhört mycket om naturen, den ger mig total avkoppling och en oerhörd glädje. Den stimulerar fantasin     i naturens olika element finner jag troll och andra väsen, ibland skapas dom i kameran genom rörelse.

Öland (som erbjuder alla tänkbara miljöer) är min huvudsakliga arena, men jag fotograferar även omkring Kalmar och på en del andra platser. Jag tar i huvudsak naturbilder, men även en del bilder från kulturlandskap jag passerar.

Min ambition är att försöka utveckla mitt fotograferande, att mina bilder på ett bättre sätt ska kunna förmedla något mer än bara motivet som sådant.

/Kerstin Östbring

Kontakt:   kerstin.ostbring@gmail.com

 

Annonser

3 Responses to “Om mig”

 1. fikadax

  Hej Kerstin! Fantastiskt fina upplevelser du bjuder på. Jag har en Nikon D3100 och har funderat på att jag gärna vill skaffa mig ett makroobjektiv. Vad använder du dig av för kamera, kanske du har något tips? God fortsättning på 2014 hälsningar Anneli

  Svara
  • Kerstin Östbring

   Hej Annelie, roligt att du uppskattar min blogg! Jag använder Pentax systemkamera och har Pentax 100mm makroobjektiv och det är jag väldigt nöjd med. Jag vet att Tamron´s 90mm makroobjektiv är riktigt bra, det finns säkert för Nikon. Jag är inte insatt i vad Nikon har för egna objektiv. Lycka till!
   /Kerstin

   Svara
   • fikadax

    Hej Kerstin, tack för dirt tips om makroobjektiv. Kul att höra talas om någon som använder Pentax! Önskar en bra dag! Anneli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: